Cele mai bune 5 sfaturi de curățare pentru vară.

Abordează provocările de curățare ale verii cu aceste 5 sfaturi:

Este acea perioadă a anului din nou când începem cu toții să ieșim în aer liber spre grătarele din curtea noastră, discuțiile la stradă cu vecinii și să avem toată familia acasă pentru vară. Cu atâtea lucruri de făcut, acele mici planuri de curățare pe care le-ați planificat primăvara s-ar putea să vă fi căzut în spatele minții. Din fericire, avem 5 sfaturi de curățare care vă pot economisi timp.

1. Aspirați cu saci autentici Kirby MicronAllergen

Timpul de vară merge mână în mână cu alergii. De la praf la polenul de copac, murd[rie, păr de animale și altele. Nu este de mirare că ochii noștri sunt apăți, iar nasurile picură ca un robinet cu furtun de grădină. Sacii noștri de filtrare HEPA captează toți acești alergeni comuni de uz casnic și oferă filtrare maximă cu eliminare ușoară.

2. Frecați petele și mizeria lipicioasă.

Sucul de fructe, înghețata, petele de iarbă și noroiul sunt rețeta unui dezastru lipicios, de vară! Eliminarea completă a acestora nu trebuie să fie totuși o provocare. Sistemul de șamponare pentru suprafețe multiple Kirby  curăță mizeria pe care alte aspiratoare le lasă în urmă. Comutați ușor între spălarea podelelor dure și șamponarea covorului până când locuința dvs. arată ca nouă. Pentru o curățare profundă, încercați pretratarea noastră pentru zone grele de trafic sau curățați locul înainte de șamponare cu ajutorul Multi-Purpose Spot Remover + OXY.

3. Curățați salteaua

Sistemul de curățare pentru locuințe Kirby Avalir 2 face ca curățarea saltelei tale să fie o briză. Cu cel mai puternic flux de aer din industrie, veți putea curăța praful și resturile care se află adânc în patul dvs.

4. Curățarea mașinii

Hei, firimituri de mașină, vă vedem și vom ajunge la tine … Mai tarziu? Când mai târziu devine mult mai târziu, care în cele din urmă devine aproape niciodată, atunci este timpul să vă ocupați de afaceri. Kirby Avalir 2 vă poate ajuta cu aspirația puternică și cu atașamentele multiple care fac ca firimiturile să se scoată din/dintre scaune, podele, suport de pahare și preșuri mai ușor ca niciodată!

5. Îmbunătățirea mobilierului

Tapițeria dvs. este doar o zonă cu trafic ridicat din casa dvs. care necesită întreținere și curățare periodică. O modalitate de a vă păstra mobilierul protejat și păstrat este să folosiți un instrument convenabil și puternic precum Kirby Zippbrush. Zippbrush-ul oferă o aspirație incredibilă și perii mișcătoare, astfel încât să puteți avea grijă cu ușurință de orice păr și deșeuri de pe animalele de companie.

Produsele autentice de curățenie pentru casă Kirby sunt concepute cu dvs. în minte.

Sistemul de curățare a caselor Kirby și produsele Kirby autentice sunt concepute ținând cont de rutina dvs. de curățare. Previzualizați astăzi Kirby Avalir 2 programând o previzualizare la domiciliu sau alegeți mai multe produsele de curățare originale Kirby pentru următorul dvs. proiect de curățare!

error: Continutul este protejat !!